12 de novembre del 2016

BIBLIOTERÀPIA: L'ELEMENT


Aquest divendres, la sessió de Biblioteràpia va anar a càrrec de dos col·laboradors habituals d'aquestes sessions que cada mes es celebren a la biblioteca:  la Nati Muñoz i l'Ian Bermúdez.  Ells van ser els encarregats de fer-nos una presentació i extens resum del llibre "El Elemento" de Ken Robinson.   

"Quan ens apassiona el que fem, i a més tenim la preparació adequada per fer-ho bé, som en el nostre Element, en aquest estat meravellós en el qual treballem sense cansament i on sentim la creativitat a flor de pell.   Les escoles i les empreses hauríem d'ajudar-nos a tots a trobar el nostre Element per un millor desenvolupament en el futur.

El món canvia a una velocitat vertiginosa.  És impossible endevinar com viurem en el futur.  L'únic que sabem és que farà falta molta imaginació i creativitat per a transformar-nos i afrontar els nous reptes. Descobrir l'Element és recuperar capacitats sorprenents en el nostre interior, i desenvolupar-lo donarà un gir radical no només al nostre entorn laboral, sinó també a les nostres relacions i la nostra vida."

Com sempre, el temps va passar sense adornar-nos en un debat enriquidor i molt participatiu que tots dos van moderar i animar com si fóssin "al seu element".  Moltes gràcies Nati i Ian.