20 de març del 2018

EXPOSICIÓ CAMPS DE VOLUNTARIAT

Aquests dies podeu trobar-vos a la Sala de Lectura una exposició de fotografies entorn als camps de voluntariat que organitza el SCI.

Nascuda al 1982, l'SCI de Catalunya representa una de les més de 40 branques que configuren la xarxa del Servei Civil Internacional (Service Civil International).  Actualment coordinen les accions locals als territoris de parla catalana:  Andorra, Catalunya, Illes Balears i País Valencià.


L'SCI és principalment conegut per l'organització de projectes de camps internacionals de treball voluntari, als quals participen cada any més de 5.000 persones de tot el món.  A més de l'organització amb altres associacions locals de seminaris i activitats formatives sobre temàtiques diverses com:  educació per la pau, conflictes, relacions nord/sud, deute extern...


Un camp de voluntariat, o camp de treball, és un projecte de feina comunitària dut a terme per un grup d'entre 5 i 24 voluntaris i voluntàries de diferents nacionalitats durant un període entre 1 i 3 setmanes.