La Mary Herrera va triar la Biblioteca per presentar el seu llibre, i la sala d'actes es va omplir de gom a gom de tots aquells que fa anys que la coneixen, l'estimen i celebren aquesta faceta nova d'ella que acabem de descobrir.
La Mary dirigeix des de ja fa prop de vint anys, un petit Bistró a peu de carretera i semàfor a Segur de Calafell. Des d'allà s'ha guanyat el cor i l'estomac dels veïns d'aquesta població i de les properes, com Cunit.

Autodidacta, rebel, tafanejant sempre, inquieta, impacient, entremaliada, constantment pendent d'allò que es cou al món de la gastronomia, la meva perseverança ha fet que, dia a dia, continuï en aquest ofici dur però que quan tot surt bé, i la gent queda contenta, fa que toquis el cel, el cel de Paris
Llorenç Avinyó, escriptor i periodista, va fer la presentació. I va definir el seu llibre de receptes com una novel·la d'amor. Irònic i incisiu, com sempre, es va reconèixer rendit davant d'aquestes pàgines on Mary ha vessat la seva vida, passió i art.
La nostra enhorabona per aquesta publicació i des d'aquí us convidem, no només a fullejar el nou document que hem donat d'alta a la Biblioteca, sinó també a visitar a la Mary en el seu Cafè-Bistró New Segur. Estem convençudes que sereu una mica més feliços.