29 de maig del 2014

VINSTAGRAM: BIBLIOTEQUES AMB D.O.

Enguany la Biblioteca Marta Mata participa en les activitats de Biblioteques amb D.O. Penedès. Un projecte de maridatge entre lletres i vins.

Les biblioteques han apostat per reduir la distància entre els bons llibres i el bon vi. La combinació d’ambdós plaers és la raó de ser del projecte "Biblioteques amb DO", una iniciativa del Servei de Biblioteques que té com a objectiu dinamitzar l’espai bibliotecari amb activitats i propostes que volen respondre a les diferents necessitats del territori i, com els bons vins, crear-se la seva pròpia denominació d'origen.

Durant el mes de novembre realitzarem tot un seguit d'accions dins d'aquest projecte, però mentrestant us animem a participar en aquest concurs fotogràfic en el que podeu expressar la vostra relació amb aquesta vessant consubstancial a la nostra cultura penedesenca: LA VINYA I EL VI 



Podeu consultar les bases al facebook o demanar-les a la Biblioteca.  Les fotografies les anirem exposant a la Sala de Lectura.  Us animem a participar!!!