28 de març del 2017

CAMPANYA DE DONACIÓ DE SANG I MEDUL·LA ÒSSIA A CUNIT

La nova campanya està gestionada conjuntament per l’Escola d’Adults de Cunit, la Biblioteca Marta Mata i l’Institut Ernest Lluch i Martin de Cunit.
El Projecte Fes-te donant és un projecte desenvolupat conjuntament amb l’Institut Ernest Lluch i Martín, la Biblioteca Municipal Marta Mata de Cunit i el Banc de Sang i Teixits del Baix Penedès. El projecte es concreta en l’organització i la implementació d’una campanya de donació de sang i de medul·la òssia, la qual tindrà lloc a l’edifici del Complex Cultural de Cunit el proper dia 30 de març de 2017, de 10 a 14 i de 16:30 a 20:30 hores.
Amb aquesta intenció, l’alumnat dels dos centres educatius ha treballat des de diferents àmbits curriculars en el disseny i desenvolupament de la campanya de donació. Així doncs, durant el segon trimestre del curs 2016-2017 s’ha dut a terme la planificació i seguiment de la campanya de comunicació de la jornada de donació programada per al proper 30 de març. A més, s’han realitzat diferents activitats vinculades amb el coneixement i la investigació científica de la sang i l’aparell circulatori. D’altra banda, també es gestionarà l’atenció i recepció dels donants el mateix dia de la campanya.

“Estem molt contents de la implicació de tots dos centres educatius i de la Biblioteca municipal en el desenvolupament d’aquest projecte”, assenyala en Jaume Casañas, regidor d’Ensenyament del municipi. “Aquest projecte és un clar exemple de que el treball en xarxa i la col·laboració entre diferents entitats són mecanismes molt útils per donar resposta a les necessitats de l’entorn”, conclou el regidor.