12 de març del 2015

TARRAGONA EN BLAU

Durant tot aquest mes de març, a la Sala de Lectura, podreu veure les fotografies cedides per l'Associació ASTAFANIAS, resultat d'una acció que van realitzar a Tarragona on van demanar el color blau com a reivindicatiu de la seva existència en la societat, amb diferències i necessitats especifiques, però part integrant de la ciutat i comarca.

Astafanias és un col·lectiu de persones afectades i familiars amb discapacitats psíquiques com el Transtorn de l'Espectre Autista (TEA), Transtorn Generalitzat del desenvolupament (TGD), X-FRÀGIL, Síndrome d'ASPERGER, TOURETTE,  etc. Una associació que s'ofereix a informar i orientar, sobretot, a les famílies afectades per aquestes problemàtiques.  L'assessorament social i jurídic es fa indispensable en una societat que viu moltes vegades d'esquena a aquestes persones afectades.  Grups de pares, grups de germans de diferents edats, grups de familiars, tots tenen la mateixa cosigna no estàs sol.

La seva presidenta, l'Alejandra Salor, ens acompanyarà el divendres 27 de març a les 18.30 h per realitzar un debat entorn a tota aquesta problemàtica, i ens explicarà amb més detalls el funcionament d'Astafanias.