15 de maig del 2012

ELMER, THE ELEPHANT

ENGLISH STORY AND FUNTIME!




dissabte 19 de maig,
a les 11:30 h



Elmer, l’elefant de colors, és un dels personatges més coneguts de la literatura infantil.  Elmer  ens ensenya a acceptar les diferències.   Ens descobreix diferents maneres de divertir-nos i ens ofereix un viatge a selves llunyanes. 

El conte de David Mkee ens explica la història d’un elefant de colors que viu en un poble on tots els elefants són de color gris a excepció d’Elmer.
Elmer, tot i que és molt estimat pels seus veïns, pensa que tots es riuen d’ell perquè és diferent.  I aleshores decideix travessar la selva per anar a buscar un arbre amb fruits de color elefant, amb els quals es tenyeix la pell.  Un cop que ha aconseguit el seu color gris tan desitjat, torna al poble on tots estan tristos per la seva absència.

Però els problemes d’Elmer no han acabat.  Una tempesta porta una pluja molt forta i fa que la pintura gris d’Elmer desaparegui i torni a tenir tots els seus colors.  I és aleshores quan se n’adona de que tots els seus companys l’estimen tal com és i decideixen instaurar una festa  en el que tots es disfressaran d’Elmer i aquest ho farà d’elefant gris.

Nosaltres t’ho expliquem en català, però la Christine ho farà en anglès aquest dissabte....  Vine, juga i aprén!